Bijdragen aan duurzame inzetbaarheid

Studenten met een ondersteuningsvraag lopen op dit moment helaas nog tegen de nodige belemmeringen aan bij stages en bij de voorbereiding en overgang naar de arbeidsmarkt. Wil je aan de slag met het verkleinen van het gat tussen onderwijs en arbeidsmarkt? Wil je bijdragen aan duurzame inzetbaarheid? Dan moet je bij ECIO zijn.

Ervaring en expertise

Bij het werken aan oplossingen die helpen bij het uitvoeren van (je) taken en verantwoordelijkheden, kun je gebruikmaken van ons advies en ondersteuning. Als je kiest voor impact, dan bouw je op onze ervaring en pluk je de vruchten van onze expertise.

Verbindende rol

ECIO stimuleert bewustwording en agendering binnen je organisatie en kan een verbindende rol richting andere stakeholders vervullen. Wij hebben een groot netwerk van onder andere onderwijsinstellingen, gemeentes, werkgevers en belangenbehartigers van studenten. Met je aandacht en betrokkenheid kunnen we veel vooruitgang boeken.

Meer weten?

Wil je weten hoe je het gat verkleint tussen onderwijs en arbeidsmarkt? Neem dan contact op met Marjolein Büscher-Touwen of Joyce van der Wegen.

Neem contact op voor meer informatie

Marjolein Büscher-Touwen | ECIO

Marjolein Büscher-Touwen

Joyce van der wegen | ECIO

Joyce van der Wegen

Gerelateerde items

Kick-off Realisten Academie 2.0!

ECIO trekt aan de bel: stevigere en integrale aanpak nodig voor studenten met extra ondersteuningsvraag

Werk productiever door minder energie goed te benutten