Hoe kun je ons bereiken

Wil je ons bezoeken in ‘s-Hertogenbosch? Je bent van harte welkom! Meer informatie over de vervoersmogelijkheden vind je op deze pagina. Natuurlijk kun je ook telefonisch of per e-mail direct contact opnemen met een van onze collega’s. Weet je nog niet wie je het beste kan helpen? Bel (+31(0)73-6800783) of mail dan met onze receptioniste.

Professionals uit het hoger onderwijs kunnen elke werkdag tussen 9:00 en 17:00 uur contact opnemen met ECIO. Zij krijgen binnen 3 werkdagen inhoudelijk antwoord.

Informatie voor de pers

Ben je journalist of een andere vertegenwoordiger van de media? Met vragen kun je terecht bij Franka van de Wijdeven, tel. 0623923649 of fwijdeven@cinop.nl.

Bezoek ons kantoor in Den Bosch

We zijn zowel met het openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar; ons kantoor ligt direct tegenover het Centraal Station.

Met het openbaar vervoer

Het Stationsplein ligt aan de centrumzijde van Centraal Station ’s-Hertogenbosch. Vanaf de hoofduitgang zie je het pand van CINOP aan je rechterhand (2e kantoorgebouw, bij het busstation).

Verlaat het station aan de oostzijde (richting de binnenstad), ECIO zit schuin tegenover het station aan de rechterkant. Loop langs het busstation naar de overkant en houdt rechts aan. De ingang van ECIO/CINOP zit op de hoek van de straat en het plein.

 

Met de auto

LET OP: sommige navigatiesystemen leiden je naar het Stationsplein in Rosmalen. Dit moet natuurlijk het Stationsplein in ‘s-Hertogenbosch zijn. Je kunt als alternatief adres de Mayweg in ‘s-Hertogenbosch invoeren.

Parkeren

Je kunt parkeren bij

Eciofoto

Adres

Stationsplein 14

5200 BP 's-Hertogenbosch

Postadres

Postbus 1585

5200 BP 's Hertogenbosch

+31(0)73-6800783

KvK : 41200388