Landelijke bijeenkomst onderwijs-arbeidsmarkt |
“Van de sprong een brug maken: een inclusieve verbinding tussen hoger onderwijs en kennisintensieve werkgevers”(onder voorbehoud)

03 november 2020

Cursus- en vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9, Utrecht (loopafstand Utrecht CS)

“Van de sprong een brug maken, Een inclusieve verbinding tussen hoger onderwijs en kennisintensieve werkgevers”. Onder dit motto hebben diverse onderwijsinstellingen en bedrijven najaar 2019 een mooie, eerste bijeenkomst gehad bij Berenschot in Utrecht, met als doel om samen te werken aan een meer inclusieve arbeidsmarkt. Er waren verrassend veel deelnemers aanwezig (50) van zowel de bedrijfskant als van het onderwijs, in de functie van P&O-ers; inclusie aanjagers, Careercentra, diversity officers, studentzaken alumnibeleid van universiteiten en hogescholen.

Programma

Graag nodigen we u uit om samen een vervolg te geven aan dit initiatief en aanwezig te zijn bij de 2e bijeenkomst “Van de sprong een brug maken” in Cursus- en vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9, Utrecht. Tijdens deze bijeenkomst krijgen hoger onderwijsinstellingen gelegenheid om met elkaar regionale good practices te delen.

Praktische informatie

  • inloop: 09:30 uur
  • start programma: 10:00 uur
  • einde programma: 12:30/13:00 uur (voor broodjes wordt gezorgd)
  • er zijn geen kosten verbonden aan deelname

Registratie

De mogelijkheid voor aanmelden volgt binnenkort.

Meer informatie